Izložba slika sa izleta,sportskih druženja i hodočašća

Dana 01.10.2017. godine. u organizaciji Matice umirovljenika Međimurske Županije Podružnice Domašinec organizirana je izložba fotografija pod nazivom “Izložba slika sa izleta,sportskih druženja i hodočašća” u sklopu programa i raspisanog natječaja od strane Općine Domašinec.
Zbog svojih aktivnosti PU Domašinec možemo u jednu od aktivnijih podružnica u Međimurskoj županiji, a svoje aktivnosti redovito  zabilježe fotoaparatom, dok u današnje vrijeme digitalnog doba klasične  fotografije gotovo se i ne razvijaju pa je ovo prilika da se kroz izložbu iste i pokažu.
U ime MUMŽ PD g. Branko Mezga,

Kup Općine Domašinec

U nedjelju, 24.9.2017. s početkom u 9 sati, po oblačnom, ali toplom i mirnom vremenu, održano je natjecanje u lovu ribe udicom na plovak.

Za ekipu “Bjelke” iz Domašinca nastupili su: Zlatko Mezga, Ivan Branilović, Filip Halić, Antun Lisjak i Ivan Sabol, dok su za ekipu “Ribice”nastupili: Zlatko Katančić,Josip Oršuš, Kristijan Tot, Krunoslav Marić i Jurica Tot.

Riba je odlično uzimala, tako da su prosječne težine ulova po natjecatelju, bile oko 2 kilograma. Lovila se većinom bjelka, nešto žutooke i male deverike.

Natjecanje je završilo u 12 sati. Nakon vaganja i zbrajanja težina, ekipa “Ribice” je pobjedila s težinom od 10 309 grama, za samo 191 gram prednosti pred ekipom “Bjelke”.

Pojedinačno: Filip Halić 1.mjesto, Josip Oršuš 2.mjesto, Zlatko Katančić 3.mjesto.

Poslije ručka, došlo je na red proglašenje pobjednika i podjela odličja, koju je obavio načelnik Mario Tomašek i usput pozdravio sve prisutne, te se obratio uz par prigodnih riječi.

Ovim putem zahvaljujemo Općini Domašinec na sufinanciranju natjecanja, svim članovima koji su sudjelovali u organizaciji i posjetiteljima.

Kup Općine Domašinec 2017 – rezultati

Bistro!