Udruga korisnika bežičnih sustava Domašinec

Osnivačka skupština o osnivanju Udruge korisnika bežičnih sustava Domašinec održana je u Domašincu, Martina Pušteka 9, dana 08. siječnja 2006.godine
Osnivačkoj skupPriprema za montažu antenskog stupaštini bilo je nazočno15 osoba koje su odlučile o potrebi osnivanja udruge, donošenju Statuta udruge sukladno članku 11. Stavka 2. i 3. Zakona o Udrugama (NN br. 88/01 i 11/02), i Zakona o tehničkoj kulturi (NN br. 76/93 i 11/94), te donošenju odluke o upisu udruge u Registar udruga.
Temeljem odluke i Statuta, Udrugu korisnika bežičnih sustava Domašinec zastupaju predsjednik Horvat Ivan i dopredsjednik Lacković Sretan.
Cilj i svrha osnivanja udruge su zalaganje za razvitak bežičnih informatičkih i komunikacijskih mreža, povezivanje informatičko – orijentiranih pravnih i fizičkih osoba u sredini u kojoj djeluje, popularizacija bežičnih komunikacijskih tehnologija, te promicanje tehničke kulture i kulture korištenja računala i bežičnih tehnologija. Montaža antenskog sklopa

Nakon administrativnog rješavanja registracije udruge pristupilo se samoj realizaciji projekta koji se sastojao u podizanju središnje AP-stanice.
Podignut je stup za antene koji se nalazi na Osnovnoj Školi Domašinec, a nakon toga postavljene su i antene kao i pripadajuća oprema.
Nakon puštanja u rad AP-stanice u Domašincu, ukazala se potreba izgradnje još jedne u Turčišću, te je izvršeno međusobno povezivanje, da bi nakon toga došlo do povezivanja sa jednom većom grupacijom sličnih karakteristika pod nazivom Međimurje Wireless. Time su našem članstvu postali dostupni sadržaji njihovih mreža kao i njihovih servera.
Radovi na krovu – potrebno je dobro pričvrstiti

Na uspješnoj realizaciji ovog projekta zahvaljujemo entuzijazmu i volji članova Udruge i financijskoj pomoći Općine Domašinec, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo, kao i svima ostalima koji su nam pomogli na razne načine.

Predsjednik Udruge:
Ivan Horvat

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *