Ograničavanje rada sa strankama

VAŽNA OBAVIJEST!

S obzirom na proglašenu epidemiju korona virusa u Republici Hrvatskoj, od PETKA 13.03.2020. godine privremeno se ograničava rad sa strankama u Općini Domašinec.

Pozivaju se građani da svu komunikaciju prema Općini Domašinec obavljaju putem elektroničke pošte, telefonski ili običnom poštom, izuzev potvrda za ukop.

 

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL

Kontakt: 040 863 240

Email: opcina-domasinec@ck.t-com.hr

 

OPĆINSKI  NAČELNIK

Kontakt: 098 983 24 93

Email: nacelnik@opcina-domasinec.hr

 

KOMUNALNO REDARSTVO

Tomica Ciceli

Kontakt: 091 48 45 401

Email: komunalniredar@opcina-domasinec.hr

 

Zahvaljujemo na razumijevanju!

Obavijest Stožera civilne zaštite Međimurske županije

Poštovani,
molimo da obavijestite javnost da je od jučer na snazi Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kao i kriznog stožera Ministarstva zdravstva kojom je proširen broj zemalja iz kojih dolaze putnici, a nad kojima će se provoditi mjere samoizolacije u trajanju od 14 dana.

To su uz do sada zemlje: Kina, Italija, Južna Koreja, Hong Kong, Japan, Singapur, Malezija, Iran, i Njemačka, Francuska, Švicarska, Španjolska, Austrija,Engleska, Nizozemska i Švedska te Bela Krajina u Sloveniji.

Naglašavamo da naši građani koji rade i žive u navedenim zemljama, ukoliko dođu za vikend u Republiku Hrvatsku, morati će biti u samoizolaciji 14 dana te će se moći vratiti u navedene zemlje tek po isteku zdravstvenog nadzora, tj. nakon tih 14 dana i to pod uvjetom da će ostati zdravi.

Savjetuje se tim osobama da ukoliko nemaju neku hitnu situaciju kod kuće u Međimurju, da odgode dolazak sada kući te neka prate situaciju narednih tjedana.

S poštovanjem,

Stožer civilne zaštite Međimurske županije

Josip Grivec, načelnik Stožera